APLICAȚII

Tehnologiile inovatoare de tratare a apei vin în ajutorul partenerilor Eliso prin soluții sigure și proactive

Boilere și turnuri de răcire

BOILERE ȘI TURNURI DE RĂCIRE

Calitatea apei din cazanele cu aburi are un impact direct asupra duratei de viață a echipamentului, productivității și costurilor operaționale. Duritatea apei folosită în turnurile de răcire poate provoca defecțiuni grave generate de coroziuni sau depuneri de calcar și nămol. În plus, tratamentul corect al apei de alimentare poate conduce la diminuarea substanțială a costurilor prin reducerea consumului de gaz.
Din acest motiv, sistemele proiectate de Eliso se mulează perfect nevoilor și specificațiilor fiecărui producător, asigurând o funcționare optimă, cu un consum redus de combustibil și costuri eficientizate.

Aplicații industriale

APLICAȚII INDUSTRIALE

Apa este un mediu important într-o gamă variată de industrii și, de aceea, tratarea acesteia este indispensabilă în derularea cât mai eficientă a proceselor specifice. Eliso facilitează posibilitatea de a recicla ape uzate prin stații de epurare și reutiliza resursele de apă industrială, reducând astfel consumul și poluarea și, implicit, costurile operaționale.
Mai mult decât atât, evaluăm sisteme vechi și venim cu alternative pentru noi tehnologii care vor reduce substanțial costurile operaționale. În plus, putem explora împreună beneficiile utilizării apei din puțuri în locul celei provenite din rețelele scumpe din oraș.

Municipalităţi

MUNICIPALITĂȚI

Eliso vine în ajutorul comunităților mici și mari cu soluții pentru tratarea oricărei surse de apă ( fie ea subterană sau de la suprafață ) pentru a le asigura cea mai bună apă potabilă. Echipamentele Eliso pot fi ajustate spațiilor mici sau putem oferi soluții containerizate cu costuri de investiție reduse.

Industria alimentară și a băuturilor

INDUSTRIA ALIMENTARĂ ȘI A BĂUTURILOR

Apa este ingredientul cheie al produselor alimentare sigure și gustoase. Eliso este partenerul de încredere care îți oferă soluții personalizate ce combină costuri operaționale minime cu o excelentă calitate a apei. Rezultatul constă în condiții optime de producție pentru orice fabrică și produse proaspete și savuroase.

HoReCa

HORECA

Asigurarea satisfacției clienților și consolidarea brand-ul prin soluții care protejează siguranța alimentară, îmbunătățirea eficienței pe tot parcursul proceselor sunt elementele cheie ce decurg din tratarea corespunzătoare a apei cu echipamente Horeca furnizate de Eliso.

Centrale electrice

CENTRALE ELECTRICE

Element vital în producerea de aburi și în răcire, apa utilizată în uzinele electrice are nevoie de tratare la cele mai înalte standarde de calitate. Focalizându-ne pe managementul resurselor  îmbunătățim performanțele proceselor specifice fiecărei locații.