DESPRE NOI

Eliso, prezentă acolo unde contează

Eliso este unul dintre principalii furnizori de sisteme de tratare a apei industriale din România. Cu o experiență vastă în domeniu, echipa Eliso livrează soluții eficiente și inovatoare, bazate pe cea mai nouă tehnologie și pe echipamente de elită, recunoscute la nivel mondial. Colaborarea cu Eliso poartă garanția calității, performanței și a atenției pentru nevoile specifice fiecărei industrii și fiecărui client.

Misiune

Cu un angajament de neegalat pentru serviciile livrate și o suită de tehnologii inovatoare și soluții customizate în funcție de cerințele fiecărui proiect, misiunea Eliso este de a genera un puternic impact economic și schimbări durabile și pozitive asupra vieții și mediului în care trăim.

Valori

Mai mult decât un furnizor de servicii în tratarea apei, Eliso este partenerul de încredere care îți oferă soluții personalizate și îți susține eforturile de business fără a face discount la calitate. Ghidați de valori sociale, economice și de responsabilitate față de mediu, garantăm:

  • optimizarea eficientă continuă a potențialului uman și a calității vieții
  • integritate și respect prin menținerea celor mai înalte standarde etice și morale față de comunitate, clienți și angajați
  • dezvoltare sustenabilă și respect față de mediu prin utilizarea optimă a resurselor naturale
  • asigurarea satisfacției clienților prin planificarea, execuția și îmbunătațirea proceselor în cadrul companiei

Istoric

Eliso și-a început activitatea sub numele Softehnica Water Treatment.

Eliso este membră a grupului Techs2life ( techs2life.com ) care activează din 1994 în 4 țări din Sud-Estul Europei (România, Grecia, Bulgaria și Cipru).

Prezentă din anul 2001 pe piaţa românească, Softehnica a luat naștere din nevoia de excelență tehnică și a unui nou nivel de performanță pe piața autohtonă.

Prin inovație și creativitate am ajuns experți în soluții de tratare a apei și un nume de încredere pentru clienți din toate sectoarele industriale.

Pentru că Softehnica nu oferă doar produse performante și durabile, ci soluții vitale pentru cele mai complexe și provocatoare proiecte de business cu care se confruntă clienții și comunitățile, din 2014 am devenit Essential Life Solutions – pe scurt ELISO.

Certificări

Produsele Eliso sunt certificate în conformitate cu certificatul de control al calității EN ISO 9001:2008 și 14001:2004 pentru proiectarea, dezvoltarea, producția, depozitarea, instalarea, servirea și vânzarea sistemelor de tratare a apei, a produselor chimice și echipamentului industrial. Eliso este membră a International Water Association ( IWA ) și a Romanian Water Association ( ARA ). În plus, deținem un Certificat CE pentru aplicații medicale și farmaceutice.