Eliso este singura companie specializată exclusiv în servicii complete de tratare a apei, de la proiectare și dezvoltare, până la întreținere și consultare

Colaborarea fiecărui client cu Eliso are drept rezultat creșterea eficienței, îmbunătățirea performanței și sustenabilității, precum și atingerea rezultatelor de business ale acestora. Eliso oferă suport tehnic și consultanță prin programe de întreținere, vizite lunare pentru sistemele instalate și pentru asigurarea unei întrețineri constante, precum și în situații de urgență. În acest fel, partenerii noștri au asigurate:

Echipamentele Eliso,  fiind unele dintre cele mai performante în domeniul tratării apei, beneficiază de un design personalizat și customizat în funcție de analiza prealabilă a proiectului și de nevoile și cerințele fiecărui client. Fiecare proiect include procesul tehnologic, desene hidraulice și electrice precum și soluții economice în utilizarea energiei pentru cazane de abur, turnuri de răcire și centrale electrice.

Cel mai important motiv pentru care Eliso este partenerul ideal în soluțiile de tratare a apei este atenția și grija pe care le acordă fiecărui client și proiect în parte. Prin analiza completă a fiecărui proiect, oferim alternative inovative și soluții holistice, care se mulează perfect nevoilor și cerințelor acestuia, sprijinind clienții în atingerea celor mai ambițioase obiective de business.

Sistemele containerizate asigură apa potabilă din municipalități și comune. Proiectate de echipe specializate, cu o vastă experiență în domeniu, containerele beneficiază de costuri minime de construcție, sunt gata de instalare și echipate conform cerințelor fiecărui proiect. Fiecare container este complet echipat (Pompe – Panou electric – SCADA – PLC ), monitorizat prin GPRS și dotat cu izolație termică și fonică.

Fiind  companie  cu servicii axate exclusiv pe soluții de tratare a apei și singurii care oferă o analiză de proiect completă, suntem în măsură să oferim soluții personalizate și alternative inovatoare.

Fiecare proiect beneficiază de o evaluare gratuită ce implică analiza chimică a apei, o analiză financiară completă (costuri operaționale, costuri energetice, consumabile, etc.) și considerarea nevoilor fiecărui client. Pentru că abordarea Eliso este “nici un client nefericit”, nu facem reduceri la calitate și ne asumăm întru totul responsabilitatea obiectivelor stabilite.

Înlăturarea fierului şi a manganului se face prin intermediul materialului de umplutură ce alcătuieşte filtrul.

Filtrele cu cărbune activ se recomandă pentru utilizarea în aplicaţii rezidenţiale, industriale, farmaceutice . Filtrele de cărbune activ sunt folosite pentru a înlătura clorul și materiile organice, îmbunătăţind considerabil calitatea apei prin eliminarea gustului și mirosurilor neplăcute.

Filtrele de nisip sunt folosite pentru înlăturarea materiilor solide aflate în suspensie şi a compuşilor care produc turbiditatea apei.

Dedurizarea îndepărtează excesul de calcar din apă cu ajutorul stațiilor de dedurizare a apei. Aceste echipamente pot fi utilizate pentru aplicaţii rezidenţiale, complexuri hoteliere, baruri, spălătorii, cabinete medicale, industria alimentară, industria farmaceutică, electronică și în producerea aburului şi a apei calde.

Tehnologia de producere a apei purificate prin osmoza inversă si desalinizarea apei s-a dovedit a fi una dintre cele mai economice metode de obţinere a apei pure. Osmoza inversă este un proces natural, extrem de eficient, care folosește o membrană semi-permeabilă pentru a filtra apa, reducând contaminanții în proporții de 90-99%.