APLICAȚII PENTRU INDUSTRIA MEDICALĂ ȘI FARMACEUTICĂ

SPITALE ȘI CENTRE MEDICALE

Igiena personalului medical precum și sterilizarea echipamentelor medicale stau la baza siguranței pacientului. Soluțiile Eliso de tratare a apei oferă aplicații diverse și îndeplinesc toate standardele de calitate naționale și internaționale.

LABORATOARE

De la simpla rutină de igienizare și până la cele mai complexe aplicații, Eliso oferă soluții complete de tratare și purificare a apei care garantează siguranța și sterilitatea totale pentru fiecare proces.

CENTRE DE HEMODIALIZĂ

Apa este esențială în procesul de hemodializă. De la design până la implementare, Eliso pune la dispoziție soluții personalizate, în funcție de nevoile centrului dumnevoastră de hemodializă.

APĂ STERILĂ PENTRU INJECȚII

Cele mai multe operațiuni de bioprocesare și formulare folosesc apa sterilă, cea mai pură apă. Pentru aplicații de curățare, la clătirea finală se va folosi apă sterilă. Eliso oferă sisteme de tratare a apei ce garantează puritatea și siguranța pentru injecții.

APĂ PURĂ PENTRU UZ FARMACEUTIC

Eliso se asigură că apa folosită pentru uz farmaceutic este de puritate 100%. Produsele noastre îndeplinesc toate standardele naționale și internaționale de siguranță și calitate. Atât designul cât și execuția respectă întocmai cea mai recentă legislație Farmacopeea Europeană și orice alt standard impus de clienții noștri.

AVANTAJELE COLABORĂRII CU ELISO

Eliso oferă soluții personalizate ținând cont de nevoile și preferințele tale, de la analiza chimică a apei până la costurile operaționale ce includ consumul de energie și consumabile.

  • Soluții personalizate
  • Design conform Farmacopeia europeana
  • Servicii excelente de mentenanță
  • Consultanță gratuită
  • Aplicații complete pentru industria medicală și farmaceutică
  • Certificare națională și internațională

CERTIFICĂRI

Eliso îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță naționale și internaționale pentru echipamentele sale de tratare a apei pentru domeniile medical și farmaceutic

PĂREREA CLIENȚILOR

Echipa Eliso își măsoară succesul în satisfacția clienților.

„Echipa Eliso Medical s-a dovedit a fi un bun partener pentru afacerea noastră. În timpul colaborării noastre au arătat o continuă abilitate în oferirea de servicii complete și de înaltă calitate pentru aplicațiile medicale. Recomand cu bucurie și încredere echipa Eliso Medical tuturor companiilor care au nevoie de servicii de tratare a apei.”

CARMEN GHEORGHIU

CARMEN GHEORGHIU – MEDICAL OPERATIONS MANAGER

„Am fost foarte încântați de nivelul serviciilor și de calitatea echipamentelor pe care le-am primit de la Eliso Medical. Pentru noi, calitatea apei este esențială. Tehnologia de tratare a apei de la Eliso Medical este cea mai bună pe care o puteți găsi pe piață.”

LILIANA MANZATULILIANA MANZATU – CEO