Eliso Medical le oferă partenerilor sisteme de tratare a apei fiabile și inovatoare, care răspund pe deplin nevoilor de calitate, siguranță și eficiență ale industriilor medicală și farmaceutică

Eliso se asigură că apa folosiă pentru uz farmaceutic este de puritate 100%. Produsele noastre îndeplinesc toate standardele naționale și internaționale de siguranță și calitate. Atât designul cât și execuția respectă întocmai cea mai recentă legislație Farmacopeea Europeană și orice alt standard impus de clienții noștri.

Cele mai multe operațiuni de bioprocesare și formulare folosesc apa sterila, cea mai pură apă. Pentru aplicații de curățare, la clătirea finală se va folosi apă sterilă pentru injecții. Eliso oferă sisteme de tratare a apei ce garantează puritatea și siguranța pentru injecții.

Apa este esențială în procesul de hemodializă. De la design până la implementare, Eliso pune la dispoziție soluții personalizate, în funcție de nevoile centrului dumnevoastră de hemodializă.

De la simpla rutină de igienizare și până la cele mai complexe aplicații, Eliso oferă soluții complete de tratare și purificare a apei care garantează siguranța și sterilitatea totale pentru fiecare proces.

Igiena personalului medical precum și sterilizarea echipamentelor medicale stau la baza siguranței pacientului. Soluțiile Eliso de tratare a apei oferă aplicații diverse și îndeplinesc toate standardele de calitate naționale și internaționale.