Eliso este singura companie specializată exclusiv în servicii complete de tratare a apei, de la proiectare și dezvoltare, până la întreținere și consultare.

Soluțiile de tratare a apei furnizate de Eliso sunt întotdeauna bazate pe o analiză a nevoilor clientului și pe un design personalizat. Astfel, ne asigurăm că echipamentele se încadrează optim în spațiul clientului, că procesul de tratare atinge eficiență maximă și că apa rezultată se ridică la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Cele mai multe operațiuni de bioprocesare și formulare folosesc apa sterila, cea mai pură apă. Pentru aplicații de curățare, la clătirea finală se va folosi apă sterilă pentru injecții. Eliso oferă sisteme de tratare a apei ce garantează puritatea și siguranța pentru injecții.

Validarea sistemului farmaceutic pentru industria ingredientelor active farmaceutice depinde de Gradul de Apa (Apa Municipala versul Apa Purificata) necesar.

Scopul sistemului de validare a apei este sa demonstreze ca sistemul este instalat si functioneaza conform cerintelor clientului, stabilite de dinainte de intrarea in productie. Procesul de validare este format din urmatoarele componente:

Aceste etape de testare, instalare, intrare in funcționare și analiza performanței se aplică sistemelor de tratare a apei și sunt efectuate de Eliso impreună cu Clientul.

Sistemul de distribuție este parte integrală din sistemele de tratare a apei pentru uz farmaceutic sau medical. O deosebită importanță în controlul microbian optim o au materialele folosite în construcția acestor sisteme, precum și tehnologia de ultimă oră.

Eliso pune la dispoziție colaboratorilor săi materiale de cea mai bună calitate și cele mai eficiente soluții pentru eliminarea bacteriilor și producerea unei ape pure și sigure pentru aplicațiile medicale.

O parte esențială a serviciilor medicale este oferirea de asistență pe teren, uneori la distanțe semnificative de cele mai apropiate spitale și centre medicale. De aceea, Eliso pune la dispoziție unități mobile de tratare a apei, pentru a asigura capacitatea de a purifica apa și steriliza echipamentele medicale oriunde s-ar afla personalul. Aceste unități mobile sunt ușor de transportat și folosit de către personalul medical.

Eliso oferă posibilitatea monitorizării de la distanță a funcționării sistemului de tratare a apei. Așadar controlul asupra siguranței activităților medicale este mult mai mare, fapt esențial în funcționarea perfectă a unităților medicale și farmaceutice.